Επιπλα Κουζινας

Οι κουζίνες χωρίζονται σε τρείς υποκατηγορίες:

Basic Line: Cassandra / Penelope

Premium Line: Lydia / Danae / Calypso

Art Line: Aphrodite / Nefeli / Halcyon

 

Η Kitchen Art συνοδεύει τις κουζίνες της με πάρα πολλά παρελκόμενα: περισσότερα από τετρακόσια στοιχεία τεχνολογικής αιχμής που πολλαπλασιάζουν στο περιβάλλον χώρους και λειτουργίες, με μια εξαιρετική ποικιλία υπηρεσιών που καθιστούν την κουζίνα πλήρως λειτουργική στην παραμικρή της ανάγκη.

Αποφασιστικά καινοτόμα για τεχνολογίες, υλικά και είδη προτάσεων τα παρελκόμενα και οι εξοπλισμοί που ενσωματώνουν τις λειτουργίες των κουζινών Kitchen Art είναι διαθέσιμα για κάθε μοντέλο μιας πολύ μεγάλης επιλογής που αφήνει χώρο σε χίλιες λύσεις, άνετες και πρακτικές για κάθε ενδεχόμενο.

Οι κουζίνες Kitchen Art, έχουν προσόντα τεχνολογίας και σχεδιασμού, έχουν σχεδιαστεί για την χρήση με διαφορετικά υλικά που έχουν επιλεχθεί από μια μεγάλη γκάμα τύπων και χρωμάτων.

Συγκεκριμένα για την πραγματοποίηση των γραμμικών πάγκων, πάγκων για τραπέζια και πάγκων πρωινού η εταιρία Kitchen Art προτείνει μια μεγάλη ποικιλία υλικών για όλα τα γούστα και με τις καλύτερες ποιότητες και για διαφορετικές ανάγκες που ο καθένας έχει στις ημέρες μας.

Αποτελώντας κεντρικό «άξονα» σε κάθε σπίτι, η κουζίνα είναι ο ζωτικός χώρος όπου μεταφέρεται όλη η δράση. Η κουζίνα δεν αντιμετωπίζεται πια ως ένα μέρος του σπιτιού όπου λαμβάνουν χώρα μονάχα γαστριμαργικές δημιουργίες, αλλά και ως ένα «σταυροδρόμι» όπου συναντώνται τα μέλη της οικογενείας και υποδεχόμαστε τους καλεσμένους μας προσπαθώντας να ευθυμήσουμε μαζί τους. Επιπλέον, οι μοντέρνες και λειτουργικές κουζίνες είναι ιδανικές για την αποθήκευση των αγαπημένων μας γκάτζετ, τα οποία μπορούμε όποτε θελήσουμε να απολαύσουμε σε αυτό τον πολυδιάστατο πια χώρο. Κάπως έτσι η κατασκευή και σχεδίαση της κουζίνας μας χρειάζεται να «αγκαλιάζει» όλες αυτές τις χρησιμότητες και δραστηριότητες, γι’ αυτό σήμερα είναι περισσότερο σημαντικό από ποτέ άλλοτε να διαθέτουμε κουζίνες που χαρακτηρίζονται από απλότητα, λειτουργικότητα και υψηλή απόδοση. Πάγιο μέλημά μας είναι να κατασκευάζουμε πολυμορφικές κουζίνες που απαρτίζονται από όλα τα καθοριστικά συστατικά μέρη που θα σας κάνουν να υπερηφανεύεστε κάθε μέρα για μία ονειρεμένη κουζίνα και πηγή έμπνευσης.

Καθώς ανακαλύπτετε τις καινοτόμες ιδέες που παρέχουμε για την κατασκευή της κουζίνας σας, θα συνειδητοποιήσετε ότι υπάρχουν πολλές πτυχές προς διερεύνηση. Στο πλαίσιο μίας συνολικής θεώρησης των πραγμάτων, η εξασφάλιση ενός λειτουργικού χώρου φαντάζει ως το πιο κομβικό σημείο. Άλλωστε, πρωταρχική σας προτεραιότητα είναι η γενική διάταξη της κουζίνας σας να αποδίδει σύμφωνα με τις προσδοκίες σας. Εμείς φροντίσουμε να σας χαρίσουμε απλόχερα πρακτικές και αποδοτικές κουζίνες όπου όλες οι συσκευές και τα έπιπλα που τις συναποτελούν, να είναι τοποθετημένα με τέτοιο τρόπο ώστε να σας προσφέρουν άφθονο ελεύθερο χώρο για να γευματίζετε και να διασκεδάζετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Τέλος, αναλαμβάνουμε με συνέπεια και αφοσίωση να μεταμορφώσουμε την κουζίνα σας σε ένα χώρο υψηλής αισθητικής και πολύ θελκτικό για όποιον την επισκέπτεται. Η αταλάντευτη προσήλωσή μας σε κορυφαίας ποιότητας κατασκευαστικά υλικά πολλαπλών αποχρώσεων θα συνδράμει στο να «σμιλευτεί» η προσωπικότητα και η ζωντάνια που πρέπει να πηγάζει από κάθε μοντέρνα πληθωρική κουζίνα.